Hi,

Ik ben Marieke Jacobs (april 1986), een ondernemende moeder en schrijver.

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website ‘Met liefde besparen’ – een leuke website waar ik schrijf over onderwerpen zoals besparen, maar ook over de liefde, de liefde voor het leven en mijn gezin daarnaast zal ik ook persoonlijke verhalen over mijn leven delen zoals het (alleenstaande) moederschap.

Hedendaags is besparen echt een hype, een onderdeel dat tegenwoordig in elk huishouden wordt toegepast. Anno nu zijn de mogelijkheden en de diversiteit erg groot. En natuurlijk willen we allemaal met de volle 100% van ons leven genieten.

‘Met liefde besparen’ is niet van de één op de andere dag ontstaan. Ik ben al sinds begin 2017 zelfstandige schrijver en ik schrijf heel veel over het nieuws. Iets totaal anders, maar wél erg leuk ik kan in mijn eigen inkomen voorzien en ben zelfredzaam! Maar de keerzijde, ik zit best wat uren op een dag achter mijn laptop en om niet alleen maar te schrijven in opdracht én omdat ik het ook leuk vind mensen te inspireren, heb ik besloten een eigen blog-site te maken, een mooie afwisseling in mijn drukke bestaan.